Vispasaules drošāka interneta diena Salaspils novada bibliotēkā

 

 

 
 
Katru gadu Latvijas Interneta asociācijas "Net-Safe Latvia" Drošāka interneta centrs un sadarbības partneri organizē izglītojošus un informatīvus pasākumus, iesaistot tajos Latvijas skolas, bibliotēkas un plašu sabiedrību. Aicinot interneta lietotājus domāt par drošību un kopā radīt labāku interneta vidi, 2015. gada 9. un 10. februārī tiks organizētas šādas aktivitātes, kurās aicinām jūs aktīvi piedalīties:
 
 9., 10. februāris. Seminārs skolēniem un skolotājiem “Projektu metode, mācoties drošību internetā”. Organizē Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra starptautiskās skolu sadarbības tīkla eTwinning ietvaros sadarbībā ar Latvijas Interneta asociācijas "Net-Safe Latvia" Drošāka interneta centru
 
9., 10. februāris. 24 stundu Latvijas interneta lietotāju aptauja ar mērķi noskaidrot - kas, kādiem mērķiem un cik ilgi 24 stundu laikā lietoja internetu. Sekojiet baneriem www.draugiem.lv, www.inbox.lv, www.delfi.lv, www.etwinning.lv, drossinternets.lv un citur, sākot no 9. februāra plkst.12 00, piedalieties aptaujā un aiciniet tajā piedalīties skolēnus un citus interesentus. Ar aptaujas rezultātiem tiks iepazīstināta plaša sabiedrība.
Vairāk informācijas skatīt mājaslapā www.drossinternets.lv

 

No 9. līdz 13. februārim Vispasaules drošāka interneta dienas ietvaros Salaspils novada bibliotēkas Bērnu un jauniešu nodaļā notiks informatīvi izglītojoši pasākumi  ”Kopā par labāku internetu!”