"Koši, droši kopā ar mums" piedalās animācijas filmu festivālā "DEBESS mANNA"

No 2012. gada 20. līdz 22. jūnijam (ieskaitot) TJN “Annas 2” Annas ielā 2, Rīgā notiks kārtējais animācijas festivāls „DEBESSmANNA”, šoreiz jau piekto pēc kārtas. Kā starptautiskais pasākums mūsu festivāls startē jau trešo reizi. Festivālā piedalās Latvijas un ārvalstu animācijas studiju audzēkņi un animācijas entuziasti no 7 līdz 25 gadu vecumam.
 

Festivālu, kā jau ierasts, organizē biedrība DEBESSmANNA kopā ar Tehniskās jaunrades namu „Annas 2” sadarbībā ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Sporta un jaunatnes pārvaldi.
Festivāls notiks TJN “Annas 2″, telpās Annas ielā 2.
Festivāla norise
20. jūnijā no plkst. 12:00 līdz 17:00.notiks bērnu un jauniešu filmu skate un animācijas darbnīcas visiem, kuri vēlas. Animācijas darbnīcas notiks TJN „Annas 2” studijās un pulciņos.
Darbnīcu laikā dalībnieki iepazīsies ar dažādām animācijas veidošanas tehnikām pieredzējušu animācijas speciālistu vadībā un varēs paši veidot savas filmas. Veiksmīgākās filmiņas piedalīsies festivāla konkursā.
21. jūnijā no plkst. 11:00 līdz 18:00 filmas vērtēs Lielā Žurija. Žurijas darbība, protams, notiks aiz slēgtām durvīm.
22. jūnijā plkst. 14:00 kinoteātrī “K SUNS” notiks labāko filmu skate, pēc kuras tiks apbalvoti uzvarētāji.
Festivāla noslēgumā, ēdot debesmannu un dzerot pienu, dalībnieki varēs nepiespiestā atmosfērā draudzēties, dibināt kontaktus un veidot nākotnes sadarbības projektus.
Visas filmas, kas piedalās festivālā, tiek sadalītas piecās kategorijās:
1. Kolektīvie darbi
2. Bērnu darbi no 7 – 9 gadiem
3. Bērnu darbi no 10 – 12 gadiem
4. Jauniešu darbi no 13 – 18 gadiem
5. Jauniešu darbi pēc 18 gadiem

 

Informācija no mājaslapas www.tjn.lv