“Pūčulēnu” izlaidums

13. aprīlī Salaspils novada bibliotēkas Bērnu un jauniešu nodaļā mazie “pūčulēni” kopā ar vecākiem piedalījās “Pūčulēnu skolas” noslēdzošajā nodarbībā. Pasākuma laikā uzstājās skolotājas Ingas Treibahas vadītais bērnu vokālais ansamblis “Fantāzija”, kurš nodziedāja trīs dziesmiņas par lācēnu Ričiju Rū. Svinīgās daļas noslēgumā dalībnieki saņēma dāvaniņas, kuras tika sagādātas ar Latvijas Nacionālās bibliotēkas Atbalsta biedrības ziedotāju atbalstu un Salaspils novada pašvaldības līdzfinansējumu, īpaši veidotu lasīšanas veicināšanas programmas “Grāmatu starts” komplektu – mugursomu, lasāmgrāmatu, mīļmantiņu – projekta simbolu pūčulēnu un noderīgu materiālu par lasīšanu vecākiem.

 

Pēc tam bērni varēja darboties radošajās darbnīcās – krāsot, likt puzles, spēlēt domino, izveidot no klucīšiem torni. Bija arī iespēja piedalīties sporta sekcijā, kurā mazie “pūčulēni” parādīja savu veiklību, nesot karotē bumbiņu un mēģinot trāpīt bumbiņu vārtos, izmantojot florbola nūju.

 

Šogad “Pūčulēnu skolu” absolvēja 19 dalībnieki.

 

Paldies vecākiem par atsaucību un līdzdalību, lai nezūd lasītprieks un nostiprinās lasīšanas tradīcijas ģimenē!

 

Īpašs paldies skolotājai Ingai Treibahai un bērnu vokālajam ansamblim “Fantāzija”, kas neatsaka un atbalsta bibliotēkas pasākumus!

 

Publicēts: 17.04.2024.