Informācija Latvijas publiskajām un skolu bibliotēkām!

 

Kultūras informācijas sistēmu centrs un informāciju tehnoloģiju uzņēmums SIA “Tieto Latvia” aicina Latvijas publiskās un skolu bibliotēkas laikā no 23. līdz 27. martam piedalīties konkursā “BIS ALISE e-katalogs Tavā kabatā” ikgadējās akcijas E-prasmju nedēļa 2015 ietvaros. Aktīvākās bibliotēkas saņems SIA „Tieto Latvia” sarūpētās balvas – iPad Air planšetdatoru.
 
Konkursa rīkotāju mērķis ir veicināt Latvijas publisko un skolu bibliotēku aktivitāti, iesaistot bibliotēku lietotājus E-prasmju nedēļas 2015 pasākumu programmā un rosinot viņus izmantot BIS ALISE e-kataloga mobilo versiju.
 
Bibliotekāru uzdevums konkursa ietvaros būs sarīkot pasākumu (apmācību, semināru, diskusiju, prezentāciju u.c.), kura laikā tā apmeklētāji jāiepazīstina ar BIS ALISE e-kataloga mobilo versiju, jāparāda, kā to lietot, un jāuzdod konkrēts uzdevums, kas katram lietotājam jāveic, pieslēdzoties no mobilās ierīces bibliotēkas e-katalogam.
Papildus informācija Kultūras informācijas sistēmu centra mājas lapā, kā arī visas bibliotēkas – BIS ALISE lietotājas, tuvāko dienu laikā saņems e-pastu no SIA “Tieto Latvia” ar papildus paskaidrojumiem.
Pielikumā konkursa nolikums un atskaites forma